ARRANGEMENTER

arrangement billedfelt

Ideer og fantasier er vejen frem.

Vestbadet er nu andet end sol, sommer og badende gæster. Derfor har I muligheden for at placere jeres firmatur, konfirmation, fødselsdag, polterabend, foreningsarrangement og meget mere i Vestbadets flotte omgivelser hele året rundt.

Kort fortalt skræddersyr vi et arrangement, der er tilpasset lige nøjagtig jeres behov. Vi kan arrangere saunagus, kajakpolo, tømmerflådebygning eller andre aktiviteter hvor samarbejde og samspil i de enkelte grupper har høj prioritet.

Vi har således stor fokus på læringsprocessen i øvelserne ligesom vi ser på, hvordan der bliver kommunikeret i grupperne. Så hvad enten I ønsker en sjov polterabend med smil på læben eller om I vil holde en hyggelig fødselsdag, vil Vestbadet helt sikkert være at foretrække!

Der er plads til op mod 40 personer i caféen, hvor der er bar, anretterkøkken, toiletter og stilfuldt inventar. Til alle arrangementer kan der tilbydes forskellige grillmenuer, morgenbord med rundstykker, kaffe, the og andet godt til ganen til fornuftige priser.

Ring og få et uforpligtende tilbud. Prisen vil naturligvis variere, alt afhængig af hvad jeres arrangement skal indebære, men vi har helt sikkert noget til jer.

På nuværende tidspunkt er vores eneste faste arrangement saunagus, som afholdes med jævne mellemrum.

 

Sidst opdateret: 29.05.2016