Saunagus

Saunagus billedfelt

En varm og afslappende fornøjelse.

Under en saunagus vil der blive hældt vand på saunaovnens sten. Vandet er tilføjet æteriske olier, som hver især har sin duft og sin indvirken. Når væsken er hældt over stenene på ovnen, vil en såkaldt gusmester arbejde varmen og duften rundt i hele saunaen ved hjælp af et håndklæde, der svinges rundt i luften. På den måde breder der sig en dejlig duft og en dejlig varme, og så man er rigtig klar til at tage turen på hovedet i Store Klaus i pausen.

Aromaterapi-saunagus er med 100% ægte og rene æteriske olier, der afhjælper stress, led- og muskelsmerter, mavebesvær, åndedrætsproblemer, hudproblemer, søvnløshed, depression og meget meget mere.

Når varmen og luftfugtigheden stiger, begynder man at svede og affaldsstofferen udskilles fra kroppen, samt ømme muskler bliver løsnet op. Immunforsvaret boostes på denne måde, er det også medvirkende til at holde forkølelser og andre små virusser væk.

Ring og hør nærmere omkring dit eget private arrangement - opstart 1.500,- kr. og 75,- kr. pr. person 

Ugentlige saunagus tider
Onsdag Starter op igen til efteråret
Søndag Starter op igen til efteråret

Eventen forløber over to timer indeholdende 4 saunagus og prisen herfor er 75,- kr. inkl. isvand, kaffe, the, chips og lidt frisk frugt.

Det er efter først-til-mølle-princippet - vi har dog god plads.

Badekåbe og badetøfler kan lejes for 50,- kr. pr. sæt.

 

Sidst opdateret: 29.04.2018