Privat saunagus

Saunagus billedfelt

Inviter til privat saunagus
- til fødselsdage, polterarbend eller klub-, forenings- og firmaarrangementer

Saunagus er med æteriske olier en oplevelse, der efterlader kroppen fuld af endorfiner og øget energi og velvære. Når varmen og luftfugtigheden stiger, begynder man at svede, blodcirkulationen øges hvilket styrker kredsløbet, og affaldsstofferen udskilles fra kroppen. Immunforsvaret boostes, og saunagus er derfor medvirkende til at holde forkølelser og andre små virusser væk og mange af vores gæster beretter om, at muskel- og ledsmerter forsvinder eller mindskes efter saunagus.

  

Ét gus tager ca. 10-12 minutter, og mellem saunagusene er der mulighed for at udfordre sig selv og hinanden med en omgang vinterbadning ved enten at dyppe sig i det store bassin ´Store Klaus´, skylle sig under en kold bruser eller dyppe sig i et koldvandskar, der står inde i saunaen - man behøver altså ikke at hoppe i det store, kolde bassin, hvis man ikke har lyst til det - men de fleste tager Store Klaus med masser af grin og hvin. Stemningen til saunagus er afslappet, hyggelig og nærværende. 

 

Arrangementet foregår i Vestbadets store og meget lækre træsaunahytte og strækker sig over to timer indeholdende 4 saunagus med tilpasset afslappende musik. Efter de to første gus holder vi en kort pause, hvor vi nyder et glas hjemmelavet, friskpresset juice, kaffe, te, snacks og frisk frugt, eller lige det som I har lyst til at nyde, for når vi holder private arrangementer er det jer der bestemmer

 

Det er også muligt at leje vores hyggelige café i forbindelse med saunagus, og dermed inkludere spisning, foredrag, fest eller andet i gusarrangementet.

Læs mere om vores café her:

 

Når du booker et privat arrangement som fx polterabend, er det også mulighed for at tilkøbe en massage, ansigtsbehandling e.l. til dagens 'hovedperson'.

 

Herlighederne omfatter to timers saunagus ved gusmester samt hjemmelavet friskpresset juice, kaffe, the, snacks og frisk frugt.

Det er muligt at leje badekåbe og tøfler til en ekstra fordelagtig pris ved private arrangementer.

Sidst opdateret: 01.11.2018