SAUNAGUS

Vestbadet saunagus

Er aflyst på ubestemt tid - mere information følger

SAUNAGUS ER AFLYST PÅ UBESTEMT TID 

Under en saunagus vil der blive hældt vand på saunaovnens sten. Vandet er tilføjet æteriske olier, som hver især har sin duft og sin indvirken. Når væsken er hældt over stenene på ovnen, vil en såkaldt gusmester arbejde varmen og duften rundt i hele saunaen ved hjælp af et håndklæde, der svinges rundt i luften. På den måde breder der sig en dejlig duft og en dejlig varme, og så man er rigtig klar til at tage turen på hovedet i Store Klaus i pausen.

Aromaterapi-saunagus er med æteriske olier, der afhjælper stress, led- og muskelsmerter, mavebesvær, åndedrætsproblemer, hudproblemer, søvnløshed, depression og meget meget mere.

Når varmen og luftfugtigheden stiger, begynder man at svede og affaldsstofferen udskilles fra kroppen, samt ømme muskler bliver løsnet op. Immunforsvaret boostes på denne måde, er det også medvirkende til at holde forkølelser og andre små virusser væk.

Ring og hør nærmere omkring dit eget private arrangement.

Eventen forløber over to timer indeholdende 4 saunagus og prisen er 85,- kr. inkl. isvand, kaffe, the, chips, lidt frisk frugt og friskpresset lækker juice.  

Kan du ikke få nok, så køb et 10-turs kort til 765 kr. hvor du sparer en gang saunagus. 

Det er efter først-til-mølle-princippet - vi har dog god plads.

Badekåbe og badetøfler kan lejes for 50,- kr. pr. sæt.

Vi vil gerne bestræbe os på, at fremme bæredygtighed i tilknytning til vores arbejdsplads.

Derfor opfordrer vi vores gæster til at medbringe egen drikkedunk, da det giver god mening for at mindske vores forbrug af plastikkopper.  

Sidst opdateret: 26.01.2019