Ingen gus eller vinterbadning pt.

Vi afholder, grundet de seneste corona-restriktioner, ikke saunagus eller vinterbadning i Vestbadet Viborg pt.

Under kan du se hvilke dage vi normalt har saunagus og derunder læse mere om saunagus, skulle du være nysgerrig.

Familiegusen er i ugerne:

Tider for saunagus

Tirsdag

kl. 19.00 - 21.00

Torsdag

kl. 19.00 - 21.00

Lørdag

kl. 08.00 - 10.00

Søndag

kl. 10.00 - 12.00

Familiegus

kl. 12.30 - 13.30

Familiegus hver fjerde søndag

Lidt om saunagus

Under en saunagus vil der blive hældt vand på saunaovnens sten. Vandet er tilføjet æteriske olier, som hver især har sin duft og sin indvirkning. Når væsken er hældt over stenene på ovnen, vil gusmesteren arbejde varmen og duften rundt i hele saunaen ved hjælp af et håndklæde, der svinges rundt i luften. På den måde breder der sig en dejlig duft og en dejlig varme, og så man er rigtig klar til at tage turen på hovedet i Store Klaus i pausen.

Aromaterapi-saunagus er med æteriske olier, der afhjælper stress, led- og muskelsmerter, mavebesvær, åndedrætsproblemer, hudproblemer, søvnløshed, depression og meget meget mere.

Når varmen og luftfugtigheden stiger, begynder man at svede og affaldsstoffer udskilles fra kroppen, samt ømme muskler bliver løsnet op. Immunforsvaret boostes, og på denne måde er det også medvirkende til at holde forkølelser og andre små virusser væk.

Eventen forløber over to timer indeholdende 4 saunagus og prisen er inkl. isvand, kaffe, te, chips og lækker juice.

Vi vil gerne bestræbe os på at fremme bæredygtighed i tilknytning til vores arbejdsplads.

Derfor opfordrer vi vores gæster til at medbringe egen drikkedunk, da det giver god mening for at mindske vores forbrug af plastikkopper.  

Ring og hør nærmere omkring dit eget private arrangement eller send en mail til bademester Carsten Jalk på cja@viborg.dk