Van(d)vittig sommersjov i Vestbadet

Her er sommerens program for alle havfruer og vandmænd

Endelig blev det sommerferie, og det har vi glædet os rigtig meget til! Det betyder nemlig at vi åbner op for en masse van(d)vittige sommeraktiviteter for børn.

Endelig blev det sommerferie, og det har vi virkelig glædet os til har i Vestbadet!

Vi har nemlig gået og brygget på en masse sjove aktiviteter og lege, så vi ikke kommer til at kede os alt for meget.

Hver dag mellem kl. 13 og 15:15 i uge 27-32 har vi planlagt sommeraktiviteter for børnene, og det hele er gratis, når først entréen er betalt, og den koster kun 30,- kr.

Vi har sørget for at der er aktiviteter for enhver smag, om man er til saunagus og sjove fortællinger, vandkamp, børneyoga, livredder for en dag eller bare gerne vil lære at springe på hovedet i vandet, og meget meget mere.

I Kiosken kan man købe pølsehorn, franske hot dogs og toast. Vi sælger også is, snacks og sodavand, men man er selvfølgelig også velkommen til at medbringe sine egne snacks og madpakker.

Vi har åbent alle dage fra kl. 12-16, eller kl. 10-18 hvis vejret tilladet det, og man er selvfølgelig velkommen til både at komme før og blive til efter.

Der er indkøbt 2000 vandballoner og en splinterny forhindringsbane, så find din vandpistol frem og gør dig klar til van(d)vittige sommerdage i Vestbadet!

Sidst opdateret: 28.06.2020