Vestbadet er nu andet end sol, sommer og badende gæster. Derfor har I muligheden for at placere jeres firmatur, konfirmation, fødselsdag, polterabend, foreningsarrangement og meget mere i Vestbadets flotte omgivelser hele året rundt.

Kort fortalt skræddersyr vi sammen med jer et arrangement, der lige præcis er tilpasset jer.

Der er plads til op mod 40 personer i caféen, hvor der er bar, anretterkøkken, toiletter og stilfuldt inventar. Til alle arrangementer kan der tilbydes forskellige grillmenuer, morgenbord med rundstykker, kaffe, the og andet godt til ganen til fornuftige priser.

Ring og få et uforpligtende tilbud. Prisen vil naturligvis variere, alt afhængig af hvad jeres arrangement skal indebære, men vi har helt sikkert noget til jer.

På nuværende tidspunkt er vores eneste faste arrangement saunagus, som afholdes med jævne mellemrum.

Privat saunagus

Ønsker du at booke privat saunagus, så kontakt bademester Carsten Jalk på cja@viborg.dk

Saunagus er med æteriske olier en oplevelse, der efterlader kroppen fuld af endorfiner og øget energi og velvære. Når luftfugtigheden stiger, begynder man at svede og blodcirkulationen øges, hvilket styrker kredsløbet, og affaldsstoffer udskilles fra kroppen. Immunforsvaret boostes, og saunagus er derfor medvirkende til at holde forkølelser og andre små virusser væk og mange af vores gæster beretter om, at muskel- og ledsmerter forsvinder eller mindskes efter saunagus.

Ét gus tager ca. 10-15 minutter, og mellem saunagusene er der mulighed for at udfordre sig selv og hinanden med en omgang vinterbadning ved enten at dyppe sig i det store bassin ´Store Klaus´eller skylle sig under en kold bruser - man behøver altså ikke at hoppe i det store, kolde bassin, hvis man ikke har lyst til det - men de fleste tager Store Klaus med masser af grin og hvin. Stemningen til saunagus er afslappet, hyggelig og nærværende. 

Arrangementet foregår i Vestbadets store og meget lækre træsaunahytte og strækker sig over to timer indeholdende 4 saunagus med tilpasset afslappende musik. Efter de to første gus holder vi en kort pause, hvor vi nyder et glas hjemmelavet, friskpresset juice, kaffe, te, snacks og frisk frugt, eller lige det som I har lyst til at nyde, for når vi holder private arrangementer er det jer der bestemmer

Det er også muligt at leje vores hyggelige café i forbindelse med saunagus, og dermed inkludere spisning, foredrag, fest eller andet i gusarrangementet.

Når du booker et privat arrangement som fx polterabend, er det også mulighed for at tilkøbe en massage, ansigtsbehandling e.l. til dagens 'hovedperson'.

Herlighederne omfatter to timers saunagus ved gusmester samt hjemmelavet friskpresset juice, kaffe, the, snacks og frisk frugt.

Det er muligt at leje badekåbe og tøfler til en ekstra fordelagtig pris ved private arrangementer.